Welkom

Bij De Bierparade. Deze website is gewijd aan bier, brouwen, proeven en alles wat daarbij komt kijken. Ook voor workshops kun je terecht bij De Bierparade. Mijn thuisbasis is Den Haag.

De website bestaat uit
1391202125_175400  achtergrondinformatie over bier en brouwen
beer-bottle-16  informatie over workshops (proeven en/of brouwen) die je bij me kunt volgen
1391202112_171449  mijn blog over de wondere wereld van het bier

bier spijs

Wie ben ik en wat heb ik met bier?
Mijn naam is Willem Roeterdink. Zelf ben ik brouwer en biergenieter. Ik heb De Bierparade opgezet om je kennis te laten maken met de wereld van het bier in al zijn facetten. Wist je bijvoorbeeld dat kleine Nederlandse brouwerijen veel speciaalbier brouwen en dit speciaalbier voor een groot gedeelte verscheept worden naar de VS? Wist je dat er naast pils en de trappisten nog minimaal 20 andere bierstijlen bestaan?

Wat is de Bierparade?
De Bierparade is een feestelijke tocht door de wereld van het bier. Afhankelijk van je interesses staan we op deze site stil bij brouwtechnieken en bierrubrieken. Je kunt ook een workshops boeken bij de bierparade. Zo’n workshop kan bestaan uit het brouwen en het proeven van bier. Bij het brouwen is aandacht voor het effect op de smaak en bij het proeven staat de verbinding met het brouwen centraal. Kortom voor welke workshop of proeverij u ook kiest, deze gaat van gisting tot goesting.

 

App icons by icons8.com/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *