Gisting

Workshop bier brouwen (€ 150,- pp)

Bij deze workshop brouw je bier op een klassieke manier. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ruwe mout, echte  hopbloemen en navergisting op fles.
  • duur 1 dag
  • Deze workshop kan bij u op locatie worden georganiseerd als hier met gas gewerkt mag worden en er een afvoer beschikbaar is. Ik kan ook een locatie voor u regelen. Deze is inbegrepen bij de prijs.
  • groepsgrootte minimaal 6 – max 9 personen
  • alles komt voorbij van het schroten tot de gisting
  • inclusief lunch
  • ‘s middags kan er tijdens het brouwen ook geproefd worden.
  • We beginnen ‘s ochtends.
  • je gaat deze dag brouwen aan de hand van een door jou vooraf geselecteerd bierrecept.
  • na 2 maanden kun je je bier ophalen bij de brouwerij
  • let op een brouwdag is best inspannend en vraagt oplettendheid ivm heet water en vuur.

2 comments

  1. chwilowki says:

    I am so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *