The page you trying to reach does not exist, or has been moved. Please use the menus or the search box to find what you are looking for
Search
Recent Posts
- Week van het Nederlandse Bier - Saison Stibon
- Bier in Thailand
- Ontdekkingsreis naar mooie combinaties van bier en spijs
- Bezoek hopvelden Poperinge
- Bezoek Emelisse brouwerij (augustus 2013)
- Bezoek BierFASTival
- Hop snuffelen
- Bij de Duitsers aan het bier 2 (mei 2013)
Pages
- Achtergrondinformatie
- Bier-spijs combinaties
- Bierstijlen / Biertypen
- Blog
- Brouwen
- Contact
- Gisting
- Goesting
- Het brouwproces
- Het mouten van granen
- Ingrediënten
- Kleur van bier en mout
- Overzicht Nederlandse Brouwers
- Stap 1 Het mouten van granen
- Stap 2 Het schroten van de mout
- Stap 3 Het maischen van de geschrote mout in water
- Stap 4 Het filteren van het wort
- Stap 5. Het koken met hop
- Stap 6. Het vergisten van het afgekoelde wort
- Stap 7. Het bottelen op de fles
- Welkom
- Welkom!
- Wie ben ik?
- Workshops